Una din mancarurile mele preferate pe care mi-o prepara mama atunci cand eram bolnavioara sau pur si simplu ii era drag de mine. E reteta mamei intocmai si chiar daca are un gust exceptional, nu va fi niciodata ca a ei, tocmai datorita dragostei ei.
Spor!
INGREDIENTE
pui (piept sau altceva)
1 ceapa
cartofi
morcovi
taietei
1 ou
MOD DE PREPARARE
Se fierbe apa, iar atunci cand clocoteste, se pune puiul si o ceapa curatata intreaga. Cu ajutorul unei spumiere se indeparteaza spuma.
Se curata morcovii si cartofii se pun in oala si se lasa la foc mic.
Cand legumele s-au fiert, se scoate ceapa si se adauga taieteii. Se lasa la foc mic.
Se stinge focul. Atunci bateti un ou si adaugati-l amestecand continuu. Asa se creeaza franjurii de ou.
Se adauga patrunjel si sare dupa propriul gust.
POFTA BUNA!
0 penny:
Trimiteți un comentariu