duminică, 11 august 2013




Una din mancarurile mele preferate pe care mi-o prepara mama atunci cand eram bolnavioara sau pur si simplu ii era drag de mine. E reteta mamei intocmai si chiar daca are un gust exceptional, nu va fi niciodata ca a ei, tocmai datorita dragostei ei.
Spor!


INGREDIENTE

pui (piept sau altceva)
1 ceapa 
cartofi
morcovi
taietei
1 ou

MOD DE PREPARARE

Se fierbe apa, iar atunci cand clocoteste, se pune puiul si o ceapa curatata intreaga. Cu ajutorul unei spumiere se indeparteaza spuma. 


 Se curata morcovii si cartofii se pun in oala si se lasa la foc mic. 



Cand legumele s-au fiert, se scoate ceapa si se adauga taieteii. Se lasa la foc mic. 


Se stinge focul. Atunci bateti un ou si adaugati-l amestecand continuu. Asa se creeaza franjurii de ou.

Se adauga patrunjel si sare dupa propriul gust.
POFTA BUNA! 


 
Toggle Footer