100 g faina alba
100g fulgi de secara/ovaz
3 linguri de zahar brun
2 pliculete zahar vanilinat (daca va vanilinati singuri zaharul, eu am pus in jur de 30 g)
1 pliculet praf de copt stins cu zeama de lamaie sau otet
50g unt (margarina)
coaja rasa de portocala/lamaie
2 linguri de stafide
aproximativ 50 ml lapte(cat sa se lege aluatul)
esente la alegere
![]() |
Maruntesti fulgii in blender/chopper. |
![]() |
Amesteci bine ingredientele, iar la final afaugi laptele, astfel incat sa rezulte un aluat consistent si omogen. |
Lasi fursecurile la racit si le servesti cu lapte.
Pofta buna!
Timp: aprox 30min/1h
Nivel dificultate: usor spre mediu
Portii: aprox 15 bucati depinde cat de mari le faceti.
Multumesc revistei PRACTIC in bucatarie!
0 penny:
Trimiteți un comentariu