500 ml lapte
2 oua
4 linguri zahar
8 linguri faina
dulceata de merisoare(sau orice alt tip de umplutura)
praf de sare
ulei
![]() |
Bati oule cu zaharul. |
![]() |
Adaugi faina si un praf de sare si (de preferat, dar nu este obligatoriu) lasi aluatul sa se odihneasca 30 de minute. |
![]() | |
Cu un polonic mai mic, iei apoi din aluat si prajesti clatitele intr-o tigaie cu foarte putin ulei incins. |
Dupa ce le-ai pregatit, le umpli cu dulceata si le impachetezi dupa cum iti place.
Le poti pudra cu zahar si scortisoara sau pot fi servite chiar asa.
Pofta buna!
Timp: aprox 30min/1h
Nivel dificultate: usor spre mediu
Portii: aprox 7 bucati (depinde cat de groase/mari le faceti.)
Multumesc revistei PRACTIC in bucatarie!
0 penny:
Trimiteți un comentariu