sâmbătă, 13 aprilie 2013

Ingrediente
cartofi medii
iaurt
cașcaval
2 ou
mărar
cimbru
boia
ceapă verde tocată mărunt
felii de bacon
rosii
castraveti
salata verde 
 
 
Cum se prepara:

Se fierb cartofii. Nici prea tari, nici prea moi.

Se curata verdeturile si se toaca marunt. Se pastreaza un pic de ceapa verde pentru salata.

Se scot cartofii, se racesc un pic. Se taie in jumatati si se scobesc cu o lingura pentru a face loc umpluturii.

Se adauga cartofii (ce-ati scobit) cascaval ras, 2 oua crude, iaurt, cimbru, mararul, ceapa verde si un varf de cutit de boia.






 Sare si piper dupa gust. Eu am facut totul la ochi, asa ca nu va faceti griji, nu aveti cum sa dati gres.


Se decojesc cartofii, se umplu si se acopera cu bacon (eu am taiat fasii de kaiser).
 Se baga la cuptor si se lasa pana ce se-ncheaga compozitia.
Intre timp pregatiti salata de cruditati.
Se scoate din cuptor, se aseaza in farfurii si se rada cascaval deasupra.

 POFTA BUNA! 
 
Toggle Footer